anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema mai ciudata... mi si rusine se va ziclaughing deci acum o saptamana a dat un prieten de baut si m- am inbatat tare ...si aia si- au batut joc de mine si m- au pus sa i-o trag unei capre ( adica la propriu un animal) exista vreo posibilitate sa iau ceva boala de la capra? rog seriozitate si fara glume eram beat n-am stiut ce fac funda pentru cel mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaCF a răspuns:

Buna! Offff ce situatie jenanta (spun jenanta pentru ceea ce ti-au facut "prietenii" tai), oricum ai fost super curajos din partea ta sa ceri un sfat.
Sincer, nu cred ca te poti imbolnavi de la capra. Nu vad ce boala poate avea capra aia ca sa te molipseasca.
Oricum, daca dupa o perioada nu te simti bine, sau daca iti ies bube pe "acolo" du-te la un doctor. Doctorii sunt obligati sa postreze confidentialitatea doctor-pacient. Mai ales intr-un caz ca a tau.
Numai bine!

36 răspunsuri:
| Smiiiley a răspuns:

Vere Stiffler...cum să i-o tragi unei capreee?laughing))rolling on the floor)

| minho a răspuns:

Doamne ce fel de prieteni sunt astia, adica chiar asa? Imi pare rau pentru tine, apreciez curajul de a vorbi despre asta.Cat despre intrebarea ta nu cred ca ai putea sa iei o boala sau ceva.

| thalyslly a răspuns:

Cauta pe net zoonoze genitale( zoonoze boli cu transmitere de la animal la om)

| Hash001 a răspuns (pentru EmaS):

O facea.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna cum ti s-a mai spus, te duci la doctor daca vezi ca nu te simti ok, nu este o mare problema ca ai facut chestia asta, trebuie sa treci peste si sa nu mai faci chestia asta, acum cred ca ai vazut si tu ce prieteni ai de te pune in asemenea situatii jenante.Ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti amintesti numele caprei? Ne strangem cativa si ii facem un consult medical, pe aceasta cale vom afla si daca vei fi tatic. Te rog, transmi-te adresa caprei si istoricul vietii ei sexuale.

Apropos, mai sunteti impreuna?