| Alex307 a întrebat:

A folosit cineva produsele din gama Gerovital Stop Acnee? Am acnee pe fata desi am 20 de ani. Din ce am observat alimentatia ar fi o cauza, se agraveaza de la consumul excesiv de proteina animala. Am fost si la dermatolog, am incercat multe produse dar niciunul nu a reusit sa ma scape de aceasta problema. Am auzit multe opinii despre produsele de la Gerovital. Ce parere aveti? De la varsta de 13 ani tot ma zbat cu aceasta problema, mereu am avut mici probleme, anul acesta fac 21 de ani, deja ar fi trebuit sa treaca de ceva vreme daca era din cauza unei schimbari hormonale sau ceva asemanator.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

LE-am folosit, fac fix nimic. laughing In schimb eu de aste am auzit pareri bune si mi-am comandat si eu pachetul, folosesc doar de 2 zile dar se impaca bine cu tenul meu si par a fi eficente, crema de fata imi place maxim, am tenul gras
https://farmaciaprecizia.shop/produs/tratament-complet-anti-acnee/

| VreauSaFiuMilitar a răspuns:

Mergi la alt medic, de preferabil la unul privat. Produsele poate sunt bune, dar doar pentru un anumit tip de ten. Poti sa ai o infectie.

| Anonim0725 a răspuns:

Bună, eu am 17 ani și folosesc 3 chestii. O cremă anti-acnee, zineryt și un gel spumant purifiant cu care mă dau înainte de a le aplica(de la Gerovital). Nu le folosesc de mult timp, dar coșurile nu mai sunt așa inflamate și proeminente. Poate o să te ajute și pe tine, nu știu. La mine funcționează.