| George456 a întrebat:

Salut. A mai pățit cineva de la covid sa se trezească peste noapte cu vederea total schimbată(blurata)? Mi-a povestit un prieten, a mai zis ca simptomele astea le are de aproape un an și chiar sunt curios. E un subiect serios.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| bustamante a răspuns:

Nu mai fiți proști. Încercați să obțineți acces la logică. Covid nu există pe cât se circulă. Zii să meargă la control sigur are nevoie de ochelari daca e tânăr să mănânce morcovi cam 1kg pe zi. Eu am scăpat de orice natura problematica cu morcovi pentru problema ochilor mei.

| anonimg a răspuns:

O problemă de sănătate lăsată netratată va duce la alte probleme. Organismul trebuie ajutat să se refacă, deoarece nu poate lupta întotdeauna singur. Lăsat neajutorat, este și normal să apară complicații.

| Invictusman a răspuns:

Astea se numesc sechele post - covid. Trebuie sa meargă urgent la un oftalmolog. Trebuia sa o facă de mult sincer.

| George456 explică (pentru Invictusman):

El zice de la covid dar nu e sigur ca ar fi avut din câte mi-a zis mie. El zice ca ar fi covid ca a mai auzit de astfel de cazuri. Faza e ca el a fost la spital pentru o criza de panica și i-a fost administrat jumătate de alprazolam și a doua zi a zis ca au început sa apăra simptomele. Încă nu e sigur de la ce a plecat dar el crede cu tărie ca a plecat de la covid.

| Invictusman a răspuns (pentru George456):

Nu. Xanax ul nu produce efecte secundare asa serioase. Eu iau de mult timp și nu am avut reacții adverse, doar somnolenta, dar cu timpul își pierd din efect.
C
Ca să ai asa o problema de la covid trebuie efectiv și fără nici un dubiu sa fi avut forma severa, sa îl atinteasca la pat cu zilele, sau sa ii fie rău câteva zile, sa vomite, sa își piardă gustul, mirosul, sa simtă un amar în gura, sa îl doară tot corpul astea sunt simptomele resimțite de covid, nu te mai poți tine nici în picioare, și te doare capul de nu mai ști de tine. Formele ușoare nu lasă asa sechelele de astea, deci e exclus covid, și xanax.
Și sa fi asimptomic și sa ramai cu sechele din nou este exclus.
Jumate de xanax este puțin, și nu produce asa,, pagube " pe perioade îndelungate niciodată.
Sunt cauze care ne depășesc pe noi și nu putem sa ne dam ca profeții cu" presupusul" fiindcă sunt multifactori la mijloc, noi nu suntem medici. Reacțiile de la vaccin nu le cunosc, nu comentez ce nu cunosc.
Un medic de familie ar ajuta foarte mult, niște investigații amănunțite.

| bustamante a răspuns (pentru Invictusman):

Parcă a născut și e lăuz. Săracu'. Sigur nu e covrig!

| Sekim a răspuns:

Damn, am răspuns la întrebarea greșită rolling on the floor îmi cer scuze. Sa răspund la întrebarea ta, se poate. Virusul se manifesta diferit la fiecare om în funcție de organismul sau. Daca ai gust și miros, nu îți face griji.

| George456 explică (pentru Sekim):

Deci se poate. Și dacă își face vaccinul pote sa scape, nu știu întreb și eu. Mi e ca un frate și încerc sa l ajut cum pot.

| Sekim a răspuns (pentru George456):

Sincer, as garanta pe faptul că virusul nu poate produce asemenea probleme. Probabil prietenul tau era foarte obosit sau are probleme cu ochii. Sa nu fim cu capul in nori, recomand să facă și un control la ochi, majoritatea clinicilor fac consultațiile gratuit. Am pățit și eu asemenea stări când am fost foarte obosit sau când eram răcit și nu aveam covid rolling on the floor.

| George456 explică (pentru Sekim):

Tot ce e posibil. Dar dacă îți arat ce arsenal de analize are. Și toate sunt bune pana și rmnul cerebral e foarte bun. La oftalmolog nu știu sa se fi dus, poate dacă ii arat asta o sa se ducă

| Sekim a răspuns (pentru George456):

Sunt numeroase motivele din care pot apărea probleme cu vederea in ceata. Poate fi vorba despre sudura, oboseala, praf, probleme cu vederea, răceală etc. E mai bine sa fii sigur decât să regreți, așa că, sa facă o vizită la oftalmolog. Cum am spus, daca are miros și gust nu are de ce să își facă griji.

| unom12345 a răspuns:

Eu am avut, după ce am fost infectat cu covid, anosmie, iar acum sufăr de parosmie, despre care poți afla mai multe dând un search pe Google. Ideea este că astea sunt afecțiuni cauzate de alterarea nervilor cranieni de către virus, care se pot regenera de la sine. Făcând mult research, am descoperit că virusul acesta poate afecta și nervul optic, așa că e foarte posibil să fie efect post-covid și la tine problema asta. Nu știu dacă nervii optici se regenerează, însă.