|

Salut, acum 3 ani eram la ora si ne uitam la ceva film despre un barbat ce trebuia sa fie operat, iar mie la un moment dat mi s-a facut greata cand omul era operat si tot corpul a inceput sa imi transpire, iar viziunea mea se incețoșa. M-am dus la baie si mi-am revenit in 20 secunde, insa acum cateva saptamani mi s-a intamplat aceeasi lucru cand la ora vorbeam despre "avorturi". Am avut aceleasi simptome si eram si foarte ametit, insa mi-a trecut in 30 de secunde. Stie cineva cauza?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Esti sensibil la chestiile alea iesi din clasa cand incepe iarasi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sensibilitate mărită. Se poate trata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti sensibil, se numeste "trigger" si ce experimentezi poate fi un atac de panica (simptomele difera: transpiratie, batai ale inimii foarte rapide, stare de confuzie si de frica, respirat foarte rapid), incearca sa te duci la un psiholog sa te ajute (nu e normal sa-ti iei trigger asa de usor sa te panichezi doar de la discutii despre avort) si o sa treaca in timp, pana atunci incearca sa eviti discutii de genu' daca ti se face prea rau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează