|

Salut, acum aproximativ 2-3 saptamani m-am "batut" in joaca cu un coleg. I-am dat 2 pumni in coaste, iar la al treilea, cand am vrut sa il nimeresc si-a ridicat cotul in fata pumnului meu si de atunci am dureri urate la degetul aratator. Ma doare fix la montul degetului aratator. De atunci trebuie sa ii "port de grija" sa nu agravez situatia si mai tare. Simt ca il am chiar rupt si ma ustura la miscari dinamice. Cum as putea sa imi revin sa scap de dureri? Daca as purta un pansament cateva zile peste locul durerii am sanse sa-mi revin? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ar trebui să îți faci o radiografie pentru a vedea dacă e rupt.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună, ar putea fi rup du te la medicul de familie este gratis îți va spune ceea ce trebuie sa faci.
Poate ți se pare un fleac dar poate avea consecințe grave.
Sănătate

| a răspuns:

Bună! Încearcă sa te duci la doctorul de familie si el îți va recomanda ce sa trebuie sa faci. Dacă porti pansament este bine, dacă crezi ca degetul este rupt.