anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut!
Acum cateva zile am dat niste probe sportive(de rezistenta, alergat 5 minute la care m-am fortat si de viteza, alergare 50 de m)
Peste o zi sau doua au inceput durerile pe partea dreapta care au disparut. Mai tarziu ma durea tot piciorul cand mergeam... efectiv ma apuca la muschiul de langa penis. S-a dus si aia.
Azi a 3-a sau a 4 a zi ma doare sub buric. Efectiv cand vreau sa stau drept ma doare buricul(sau cand stau jos)
Nu mi-e greata, n-am febra.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

N-ai facut exercitiile de incalzire necesare inainte-, respectiv relaxare dupa probe.
De asemenea, este posibil sa ai si ceva sedimente urinare care acum sunt pe cale de eliminare.

| Vntulalb a răspuns:

Ai dat o proba. La politie? Daca vei fi admis, cum vei alerga dupa infractori?

| Clauden a răspuns:

Iti va trece. Eu am dat probleme pentru armata unde am alergat 2km in 9min fara incalzire si antrenament. O saptamana intreaga ma dureau picioarele ca naiba. Intr-o saptamana cel mult o sa-ti treaca si tie.

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns:

Intrebare: Alergi des, sau din an in paste?
Daca nu prea practici exercitiul fizic e si normal sa te simti groaznic dupa o sesiune de alergat, iar efectele se pot simti pentru cateva zile bune...