| adyurs a întrebat:

Salut, acum o săptămână am fost la medicul urolog din cauza urinarii cu sange (baiat) si mi-a facut un ecograf iar rezultatele au fost normale si nu am avut nici infectie urinara si totusi urinez cu sange (o cantitate foarte mica care doar la finalul mictiunii se vede putin rozalie urina) si a zis sa iau urisan si l-am luat timp de 2 sapt si totusi sunt la fel. Ceea ce pot zice ca s-a schimbat este ca nu ma mai doare cand urinez in schimb sangele nu dispare.
Ar trebui sa imi fac din nou niste analize si sa ma duc la medic inca o data? (in analize mi-a iesit ca nu am sange. Poate fi din cauza ca doar seara urinez cu sange.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Analizele nu cred ca mint, ecografia ar putea fi influențată. Sa nu ai ceva care "zgârie" pe ureter și provoacă acea sângerare, eventual un calcul mic.
Mergi la încă o ecografie, cu vezica plină (bea vreo 500 ml apa și nu urina) și ia și niște pastile de balonare dacă simți ca ai gaze. Ca sa se vadă bine rinichii și ureterele.

3 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Grav.
Sugerez sa incerci o consultatie la rinichi. Nu stiu daca la internist sau nefrolog. Intreaba-l pe medicul tau de familie.

| adyurs explică (pentru Iote):

Mi-a facut ecograf si la rinichi la absolut tot ce tine de apartul urinar la fel si analize :/ ce ar putea fi?

| Iote a răspuns (pentru adyurs):

Nu stiu. Dar nu ar fi rau sa schimbi medicul. Stiu din experienta ca nu toti vad tot ce trebuie la ecograf.