| Matteo1234 a întrebat:

Salut, acum vreo 2 sapt. mi-am dat gaura in ambele urechi, aseara am simtit ca ma doare un pic lobul stang, s-a imflamat a doua zi, nu se vede prea mare dar e putin deranjant, cam in cat timp credeti ca o sa treaca si cum? Inca port cerceii medicinali, e ok sa ma dau cu baneocin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Dupa vreo 2 saptamani asa, o sa se umfle. In timp se va dezumfla, sa nu te mance(manance)in cwr sa scoti cercei acum, peste o luna si ceva, o luna jumate, ii scoti si pui alti.Nu pune table, coclauri sau asa mai departe.Eu primi cerceii i-am avut la 14 ani, am avut 2 in stanga, apoi pe la 22 am pus si in limba, si etc.Iti spun sincer, ai grija sa fie totul curat happy nu pune coclauri, ca poate faci infectie(de fapt faci sigur la inceput) Pune aur daca iti permiti, daca nu ...cauta de inox, argintu se va murdari happy (rare persoane care pot purta argint si numai e argint pur)

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Ar fi trebuit sa te dai cu baneocin de la inceput pana se vindeca complet dar nu e tarziu nici acum sa te dai, e chiar indicat sa o faci cateva zile la rand