| MihailDobrea53 a întrebat:

Salut, am 13 ani si am o problema cu penisul. Acum 8 ore a inceput sa ma manance preputul in partea de sus, m-am scarpinat si dupa circa 5 minute am observat ca partea dreapta a preputului de sus s-a inrosit si umflat, mi-am dat cu o crema nivea si am tinut compresie cu apa rece in jur de 5 minute si apoi am ignorat pentru ca nu e prima oara, m-am dus afara pe la 13 si acum am ajuns in casa si este tot umflat dar nu mai este rosu si in continuare ma mananca putin. Stie cineva ce e? Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai o infectie si numai medicul urolog te poate ajuta, pe vremuri exista in farmacie hipermanganat fierbeai acea solutie o lasa i sa se raceasca si in solutia calduță introduceai penisul si aceea vindeca orice rana sau bubă exista la nivelul glandului, acum nu stiu daca se mai gaseste in farmacie asa ceva, dar vorbeste cu parintii tai roaga i luni sa mearga cu tine la medicul de familie sa ia trimitere la urologie, daca esti din Bucuresti, cabinet de urologie au la spitalul Colentina, si te va consulta un medic, tu spala te des cu apă călduță la penis sa nu ai mizerie acolo ca faci bălănită aia se face datorita unor agenti patogeni, in cazul tau daca nu o speli zilnic se aduna acolo mizeria si se infecteaza ața penisului aia da mincarimi si este umflat ca ai infectie.

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"Acum 8 ore a inceput sa ma manance preputul...Stie cineva ce e?"

igiena Mișulică mamă, igiena!