| immortalis9766 a întrebat:

Salut.
Am 15 ani 1.70 60kg, cate g de creatina Crea7in (de pe gymbeam) trebuie sa iau? Pana acum am luat 5g în fiecare zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kGeorge a răspuns:

De regula trebuie 1g/10kg, si trebuie ciclata. La un anumit timp, creatina se satureaza in muschi si trebuie sa nu mai iei. Daca iei in fiecare zi la un moment dat corpul nu mai are ce sa faca cu ea si o elimina prin urina. Bani pierduti : (

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici un gram!
Creatina este produsa natural de corpul tau, deci nu este indicat si nici recomandat ca un copr tanar, de copilas in crestere sa foloseasca substante chimice ca sa isi distruga sanatatea!

| Wr3nch a răspuns:

Daca de la 15 ani luati prafuri pentru muschi la 18 ce faceti? Anabol pe vena?

| kGeorge a răspuns (pentru Wr3nch):

Omule daca nu ai treaba cu suplimentele nu te mai baga. Creatina e un supliment, nu un steroid. Si e problema lui daca vrea sa bage in vena.

| Wr3nch a răspuns (pentru kGeorge):

Am treaba cu ele cat sa stiu ca nu e recomandat altceva pe langa pudra proteica daca ai sub 18. Scrie si la ele.

| kGeorge a răspuns (pentru Wr3nch):

Corpul produce in mod natural 2g de creatina pe zi pentru activitati fizice normale. Nu e o varsta minima la care poti lua. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont e ca trebuie sa bei multa apa.
Un lucru pe care il face e sa dea niste energie in plus la muschi, nu e steroid sau magie.