|

Salut! Am citit pe net ca pot sa scap de semne/alunite cu "leacuri babesti" precum usturoiul, am vrut sa testez asa ca am facut ca in "instructiuni" si mi-am pus niste usturoi zdrobit pe semn si am lasat peste noapte, am citit ca trebuie sa fac asta mai multe zile, dar deja dupa 2 zile nu am vazut niciun efect. doar ca pielea din jurul semnului e maro si acum nu stiu ce sa fac ca sa nu mai arate asa pielea din jurul semnului acela, sunt in stare si sa tai pielea din zona aia cu cutitul daca e nevoie. sugestii?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Uite o sugestie numai incerca "leacuri babesti" nu-s bune de nimic
si daca leai incercat si au ramas semne du-te imediat la doctor si numai folosi leacurile astea

| explică (pentru dani777xd):

A fost primul si ultimul leac babesc pe care l-am incercat, chiar acum mi-am facut rana incercand sa iau pielea aia moarta din jurul semnului, o sa ma duc si la dermatolog

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nici un semn sau alunita nu dispare dupa 2 zile, poate dupa 2-3 saptamani, dar imposibil sa dispara ceva dupa 2 zile!
Ideea este ca trebuie sa pui usturoiul zi de zi, timp de 5-7 zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce alunite ai, e bine sa consulti un medic in acest domeniu, in general e bine sa le lasi in pace, sa nu le pui gand rau, dar pot exista operatii de extirpare in caz ca chiar vrei sa scapi de ea.Doamne ajuta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Leacurile băbești sunt eficiente,dar pot fi și periculoase dacă nu sunt folosite corespunzător. De exemplu, o prietenă a folosit usturoi sa scape de monturi și și-a ales pielea, nu mai putea sa poarte nimic, abia mergea. Eu folosesc multe leacuri băbești care au mers și sunt mulțumită, eu am scăpat de acnee in foarte puțin timp. Înainte de a folosi un remediu natural, documentează-te apoi fa un test pe piele sa vezi dacă ești alergic! Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează