|

Salut. Am făcut o alergie de la un inel de argint (probabil e aliaj cu nichel) și as dori sa îmi dați niste sfaturi despre cum as putea sa îmi vindec pielea. De preferat niste remedii naturale și la îndemâna, dar și tratament medicamentos, in caz că nu trece prea curând. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu trebuei sa faci nici un etst, d eja stii ca etsi alergica la alte metale, deci, spalat pielea cu apa si sapun bland, preferabil Dove or de bebelusi si lasat liber, sa se vindece.
Pe viitor, nu mai purta nici o bijutierie care nu-i curata de argint sau aur, evitand pe cele suflate sau cu aliaje.
Nu ai nevoie de nici un medicament pentru atata lucru, doar de spalat cu apa calduta si sapun si mentinut locul curat si descoperit.

| explică (pentru Annastassia):

Mulțumesc. Mi-am luat din titan acum, pentru că din ce am înțeles titanul este hipoalergenic. Pe site specifica și că este titan solid și că este fara nichel.

| a răspuns:

In primul rand mergi si fa un test de alergie la un medic aleorgolog.In al doilea rand foloseste crema de galbenele.

| a răspuns:

Taie-ti pielea ca creste alta dupa
cred