| Adrianocelentano123 a întrebat:

Salut, am facut saptamana trecuta sex cu o prietena mai veche (a facut-o cu mai multi baieti),m-am imbatat si am ars-o cu prezervativ bineinteles, dar tin sa mentionez ca s-a spart prezervativul, luni seara am facut-o si cu iubita mea, protejat, cam agresiv si dupa 4 zile,vineri acum a fost la doctor ca o durea si i-a spus ca a facut o infecție. I-a dat antibiotic,i-a spus ca nu-i ceva grav,acum imi e frica sa nu fi avut ceva prietena mea veche, gen mi s-a spart prezervativul in ea, eu nu am nimic deocamdată dar stau cu frica, help miau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| InYourMind a răspuns:

O sa fi tatic happy

| Simpatik a răspuns:

Acum stai cu frica, data viitoare gandeste-te ca ai o prietena si nu e ok sa o faci si cu altele pentru ca pui in pericol pe altii iata.
Cine pica usor o face cu mai multe persoane si astfel de persoane sunt aducatoare de boli.
Mergi si tu la medic si fa-ti cateva analize e mai intelept asa, cel putin la un dermato-venerolog si spune-i faze si o sa te indrume sa faci ceva analize de rigoare.

| YHWH a răspuns:

Trebuie sa astepti cateva luni ca sa faci testul Hiv.