| Andreea1114 a întrebat:

Salut! Am o intrebare! Cum pot scăpa de lidini? Sunt moarte și stau pe firele de păr și nu cad, nici pe pieptănul des nu prea se ia, ce aș putea face? Pe cap mă spăl cu șampon anti-parazitar. Mă gândeam să mă spăl și cu gaz dar îmi este că îmi va arde pielea, de tuns părul nu aș vrea să mă tund scurt fiindcă îmi crește destul de greu și vor râde colegii de mine la liceu. Și când eram mai mică mă tundea unchiul meu la frizer foarte scurt, cum se tund băieții. Nu îmi plăcea deloc! Dau fundă celui mai bun răspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| CreepyCrow a răspuns:

Un mod bun de a lupta impotriva lor e sa fii persistenta. Piaptana-ti parul in fiecare zi pana nu ii mai vezi pe pieptan. Asa le scazi numarul si nu mai ajung sa se inmulteasca atat de mult, in caz ca mai scapa cativa vii, sunt destul de rezistenti. Treci cu pieptanul prin par o data si sterge-l dupa asta cu un servetel, dupa care continui. Nu ii poti indeparta pe toti dintr-o singura lovitura

| Andreea1114 explică (pentru CreepyCrow):

Păi nu prea se ia pe pieptăn stă "lipite pe păr" mă gândeam să merg și la dermatolog.

| CreepyCrow a răspuns (pentru Andreea1114):

E o idee buna, el este specialist si ti-ar putea oferi o solutie personalizata

1 răspuns: