| Maripapaia a întrebat:

Salut!
Am o măsea care ma doare si e cariată de ceva vreme si azi, cand mâncăm un sandwich, am mușcat si am simțit o durere foarte mare. S-a rupt o bucată din măsea si inca ma doare. Măseaua nu se mișcă si nu e de lapte.
Ce pot face ca sa o scot de tot? Stiu ca ar trebui sa merg la dentist dar poate pot sa o rezolv prin alte metode mai simple.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hdyxfwfb a răspuns:

Exista metode de amanare a durerii. Poti folosi apa cu sare, cuisiare, propolis sau altele.Mai este si o metoda care iti opreste durerea(trebuie sa bagi o bucata de menta in masea, dar! aceasta metoda iti va distruge dintii(ti se vor sparge)INSA NU TE MAI VA DUREA...Dar cel mai ok lucru ar fi sa mergi la un dentist. Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| mngzx a răspuns:

Pentru durere trebuie spalat pe dinti cu paradontax

| username2208 a răspuns:

Sincer nu cred ca o poti scoate prin ''metode mai simple'' tu singur, singura metoda simpla e sa te duci la un dentist, daca incerci tu sa o scoti o poti infecta si se poate umfla, eu te-as sfatui sa vezi cat mai repede un dentist pana nu se agraveaza situatia