|

Salut! Am o problema. A inceput brusc sa ma usture penisul in partea de jos. Totul a inceput imediat (sau la scurt timp) dupa o erectie sau dupa o urinare... nu mai stiu sigur, pentru ca au fost la distante mici de timp. Ce poate fi? Ce pot sa fac?

P.S. intrebarile sunt informative, cu siguranta voi consulta si un medic.

Ofer funda!

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ar putea fi o infecție urinară, dacă simți usturimea în interior, și ai o senzație de urinare aproape continuă, dar dacă mergi la baie, ies numai câțiva stropi.

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu ne ai dat prea multe detalii, cînd te ustură in timpul urinatului? Sau după, urinezi normal sau putin si des. Fasra aceste informatii nu se poate pune un diagnostic, de preferat ar fi sa mergi la medic dar si acolo tot asa te vor intreba., ce varsta ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează