| oMaNe4 a întrebat:

Salut,am o problema, acum doua zile am avut niște înțepături in piept și transpirații, tensiunea a fost 11-12 cu 8, mi-au trecut mai pe seara am luat un calciu și nu am mai avut nimic, aseara m au luat durerile in piept tensiunea 13-14 probabil m-am panicat eu și de aia a crescut tensiunea,nu am un stil de viața foarte sănătos, nu prea fac efort fizic, precizez ca am 17 ani și fumez undeva la 10-15 tigari pe zi,și eu am mai avut probleme in trecut cu atacuri de panica și anxietate,pur și simplu ma luau palpitațiile și ziceam ca fac infarct ca mor,am făcut tot felul de analize și cardiograme și tot ce se putea face la inima,și sunt perfect sănătos doar ca am lipsa de calciu și magneziu, oare sa fie aceste înțepături și dureri din lipsa calciului, sau sunt un fel de atacuri de panica? Dau Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ana7807820 a răspuns:

Salut! Problema ta e grava. Mergi la un medic si vezi ce ai acolo, poate fi inceput de cancer, depinde de cand ai inceput sa fumezi. De asemenea poate fi si o probema grava cu inima, se intampla la fumatori. Stiu pentru ca si eu am fumat in trecut si aveam intepaturi in zona plamanilor.
Sanatate si multa bafta in continuare!

| Ana7807820 a răspuns:

PS: se poate sa fii si cardiac asa ca ia niste pastile pentru inima si mi renunta la stilul asta nesanatos de viata

| oMaNe4 explică (pentru Ana7807820):

Am spus ca am făcut tot felul de controale la inima și nu am nimic, și nici la plămâni nu am nimic