|

Salut! Am o problema...Am fost constipat 3-4 zile iar astazi dupa ce am facut scaun (scaun normal), la cateva minute cateva picaturi de ''mucus'' mi-au curs din anus involuntar...De ce s-a intamplat asta? Nu am avut nici o durere nimic.

P.S: In ultimul timp ma constip cam des, care ar fi problema? Apa nu beau mai deloc si fibre nu consum, asta sa fie? Multumesc anticipat

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai nevoie de hidratare. Daca nu bei apa, e foarte rau. Trebuie sa bei cel putin 2l de apa pe zi, iar in fiecare dimineata cand te trezesti sa bei un pahar cu apa, te ajuta mult la digestie. Ai nevoie de mancare foarte usoara. Consuma mai multe fructe si iaurturi. Daca situatia persista este posibil sa ai probleme cu intestinul gros.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Marlene123):

Am inteles, dar din ce am descris acum, nu e vorba despre cancer, sau despre altceva rau? Doamne Fereste!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează