| phantom2k a întrebat:

Salut am o problema, am fost la doctorul urolog mai demult deoarece nu imi puteam decalota penisul, il pot decalota in starea flesca complet dar in stare de erectie nu pot nici acum, si am crezut ca am fimoza dar cand am fost acolo mi-a zis ca nu e ceva de genu si mi-a facut doar o spalatura cu sapun si a zis sa fac acest tratament si acasa, dar nu am putut fiindca ma doare glandul cand il ating(stiu ca asa se intampla cand nu ai facut contact sexual inca) dar as vrea sa stiu daca nu am fimoza e posibill sa nu il pot decalota fiindca frenul este scurt? si da este cam scurt! si parca am citit undeva de aceeasi chestie, un barbat a facut circumcizie la fren si avea si parafimoza, se poate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ﱞﱞﱞ a răspuns:

Du-te la alt doctor. Cand eram mic am avut si eu fimoza. Daca ai, nu vreau sa te speriu, iti sectioneaza sau taie o sectiune din preput si apoi o sa simti o durere de fiecare data cand urinezi sau pui mana, ceva timp