| blackwidow2001 a întrebat:

Salut! Am o problema de ceva timp si vad ca nu se mai termina. E putin delicata problema si imi este rusine sa vorbesc cu parintii mai ales ca nu avem o relatie atat de buna. Am 17 ani si mi-au aparut pe scrot un fel de bubite(cosuri) albe pe care daca le sparg, iese o substanta de aceeasi culoare. Am fost la farmacie si mi-a fost recomandata o crema(lomexin) pe care am folosit-o timp de o saptamana exact asa cum mi-a recomandat farmacista. Ma poate ajuta cineva cu ceva solutii? Daca nu, cui ar trebui sa ma adresez, ce fel de medic se ocupa cu problemele de genul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ionut231312 a răspuns:

Adreseaza-te unui dermatolog. El va stii ce sa faci cu siguranta.

| AlinnaGrecuElena11 a răspuns:

Este posibil sa fie vorba de o simpla iritatie locala dar si de o candidoza genitala. Puteti folosi local o crema cu clotrimazol sau nizoral 7-10 zile, dim. si seata dupa igiena locala cu apa si sapun. Evitati contactele sexuale neprotejate in aceastea perioada; daca nu trece adresati-va medicului dermatolog.