|

Salut! Am o problema de ceva timp si vad ca nu se mai termina. E putin delicata problema si imi este rusine sa vorbesc cu parintii mai ales ca nu avem o relatie atat de buna. Am 17 ani si mi-au aparut pe scrot un fel de bubite(cosuri) albe pe care daca le sparg, iese o substanta de aceeasi culoare. Am fost la farmacie si mi-a fost recomandata o crema(lomexin) pe care am folosit-o timp de o saptamana exact asa cum mi-a recomandat farmacista. Ma poate ajuta cineva cu ceva solutii? Daca nu, cui ar trebui sa ma adresez, ce fel de medic se ocupa cu problemele de genul?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Adreseaza-te unui dermatolog. El va stii ce sa faci cu siguranta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este posibil sa fie vorba de o simpla iritatie locala dar si de o candidoza genitala. Puteti folosi local o crema cu clotrimazol sau nizoral 7-10 zile, dim. si seata dupa igiena locala cu apa si sapun. Evitati contactele sexuale neprotejate in aceastea perioada; daca nu trece adresati-va medicului dermatolog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează