| Awolnation a întrebat:

Salut. Am observat că nu am sentimente sau ceva de genul, știu că pare stupid. De exemplu, nu iubesc nicio fata in acel mod special, mă atrag fizic dar nimic mai mult. Astăzi am ieșit cu niste prieteni și am văzut o pisică de abia călcată iar toți se văitau însă eu nu simțeam absolut nimic nașpa, mi se părea ceva normal, același lucru s-a întâmplat când a murit și mătușa mea acum câteva luni. Unele persoane îmi spun ca sunt static și nu am o expresie facială ce transmite o anumită stare și că sunt prea serios. Eu cred că mă comport normal dar chiar nu știu ce se întâmplă, e posibil sa am o boala psihică?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Empatia uneori ne face sa fim oameni, acum fara sa glumesc dar t faci parte ori din niste oameni speciali ori dintre viitorii criminali, caci nici aceia nu au nicio forma de empatie atunci ucid pe cineva in cel mai brutal mod.
eu zic sa mergi la psiholog caci nu este de joaca...

| Adry05 a răspuns (pentru Simpatik):

Exagerezi, omu pur si simplu n-a simtit ceva ca a murit pisica, nu e ca si cum i-ar fi placut s-o vada asa. Si hai sa fim seriosi, ii o pisica random si lucruri de genu se intampla mereu, stam sa ne vaicarim la orice astfl de situatie? vedeai pisica aia pe strada nu dadeai 2 bani pe ea si brusc auzi ca a murit si incepi sa o plangi de parca ar fi a ta. Eu nu nici alora cat le pasa de pisica si cat au facut asa numa sa se dea in spectacol

| Simpatik a răspuns (pentru Adry05):

Copii in genul acesta sunt hotii si criminalii de maine asta facand o paranteza la seria comisarul moldovan.
Eu nu de pisica m-am plans ci de faptul ca nu a simtit niciodata nimic fata de o fata/femeie, aici e de plans...

| Adry05 a răspuns (pentru Simpatik):

Ei na, poate n-a intalnit inca pe cineva pe placu lui, mai bine ca nu-i genu sa se indragosteasca de prima iesita in cale, e bine sa fii selectiv.

| Clint a răspuns (pentru Simpatik):

Tu ai empatie?
Viitorii criminali pot chiar din dragoste sa uncida, cum ai reactiona tu daca o prinzi pe prietena ta pe care o iubesti nespus de mult cu altul? Si ai avea o arma/ alba cutit la tine?
Asa farã pic "sentimente" e ok. Nu-i pasa.

Cu sentimente, se schimba foaia amice, adicã vorbim de o istorie intreaga unde ne-am ucis din cauza "sentimentelor" pentru fete/femei

| Celcestietot a răspuns:

Sti vorba aceea :,, Suntem cu totii diferiti, din fericire ".

| Clint a răspuns:

Esti cat se poate de normal, mai putin ca crezi ca ai o problema.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fiecare om are firea lui.
Nici eu n-am treaba cu mortaciuni de pe drum.

Seriozitatea nu este un lucru rau.

De asemenea, daca ai 16-17 ani, atunci e si mai firesc, aceea este varsta in care totul ti se pare lipsit de viata.

| User23434 a răspuns:

Parca m-ai descris pe mine la partea cu fetele, și cu animalele sunt cam la fel, deși uneori simt nevoia sa le ajut. De exemplu azi am ajutat o șopârlă sa moara mai repede după ce a fost călcată cam de 10 ori de biciclete laughing)

| Anonim a răspuns (pentru User23434):

Dacă asta ti se pare amuzant ai o problema.

| MaRIAN9889 a răspuns:

Esti normal. Nu toate persoanele sunt sentimentale, dar in viitor sa stii ca sunt sanse sa ai o prietena. Nu iti vei da seama, dar daca va va tine si incepi sa o apreciezi si sa ti din ce in ce mai mult la ea, vor incepe sentimente puternice. Nu garantez asta. Dar daca se va intampa, bucurate.