| Vaaali223 a întrebat:

Salut. Am observat o schimbare. Nu, nu este de câteva zile. A trecut ceva timp de când este așa. Am avut și coronavirus și am rămas fără miros o perioada. Am observat ca sperma mea are un miros foarte diferit și foarte pronunțat. Are un miros foarte foarte dulceag la fel ca și gelul de dus. Pot spune ca la fel este și gustul meu in gura. M-am speriat și am hotărât sa merg sa fac analiza la sânge pentru stabilirea glicemiei. Am 22 de ani și glicemia nu este mică, nu este mare. Se încadrează in acel interval. Ce e de făcut? Menționez ca nu prea ma hidratez și am un stil de viața cam prost. Mese neregulate, putina mișcare. Ce părere aveți? De ce ma bântuie mirosul asta dulceag la fel și gustul din gura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Stiam ca gustul poate fi dulceag, nu mirosul.
Doar un specialist poate sa-ti spuna de ce perceptia privind gustul si mirosul tau este schimbat, deoarece nu pot sa cred ca sperma ta si-a schimbat gustul si mirosul, desi sa stii ca gustul acesteia si chiar mirosul difera de la o zi la alta, chiar in functie de ce mananci.

| Vaaali223 explică (pentru CodrutElian1990):

Pai cum explici ca eu după o ce îmi dau drumul simt mirosul ăla puternic dulceag

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Vaaali223):

Este posibil ca dupa covid sa ai alt miros, dar in acelasi timp simtul mirosului tau sa fi suferit. Se intampla uneori sa avem senzatia ca in nas avem permanent nuantele unui mirs de as sau alte mirosuri. Sa stii ca si fara nici o boala sau sub imperiul unei boli, de-a lungul vietii sa percepi mirosurile altfel. Gusturile la fel.