| suiramikkk a întrebat:

Salut, am si eu nevoie de niste sfaturi dea cine cunoaste. joia trecuta am cazut in fund, pe moment nici o durere nimic i aa de duminica a inceput sa ma doara noada fundului, azi fiind marti, prima data se umflase, am pus gheata s a dezumflat dar durerea inca persista, nu pot dormi pe spate, ma doare cand ma asez pe scaun, dar nu e insuportabila. inca, eu fii d la camin la facultate in alt oras nu mi permit sa merg inca la spital pt radiografii sau altceva, cel putin pana pe weekend cand ma duc acasa, ce imi recomandati sa iau? am inteles ca unfuentele antiinflamatorii ajuta si mai sunt niste pastile dar nu stiu cm se numesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Orice universitate are cabinet medical. Intereseaza-te unde esti cabinetul universitatii de care apartii si du-te la medic. Cel mai bun unguent antiinflamator este VoltarenGel Forte. Il folosesc pentru hernie de disc si e foarte bun si scump. Sau poti lua 5 zile arcoxia de 90mg dar si pansament gastric.

| suiramikkk explică (pentru GdX):

Rezolvasem pana la urma, m-am dat cu un unguent care a "grabit" eruptia de acolo, se pare ca se facuse puroi si aveam si ceva hematoame pe acolo, dupa 5 zile de tratament a fost ok.