| cristiana1234 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare. Acum o saptamana am aflat ca am paduchi. Nu am mers la scoala si m-am dus de urgenta si am cumparat sampon+pieptene ca sa scap de ei. Ideea este ca, chestiile albe [probabil lindinii] sunt lipite de par si nu le pot lua cu pieptanul, ce sa fac? cum sa scap? Va rog ajutati-ma crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Folosește-o pe doamna foarfecă cu încredere. ^^

| DanteR a răspuns:

Buna, pieptenele pe care l-ai cumpărat de la farmacie are dinți mulți și subțiri iar șamponul este special pentru alungarea păduchilor? dacă da, atunci este bine iar dacă nu funcționeaza dupa câteva zile de spălări pe cap și 4-5 curățări pe zi, în acest caz vorbește cu medicul de familie sau pune o pe cineva apropiat să te dea în cap cu puțin gaz iar apoi să ai tot parul acoperit o zi și după 2-3 spălări îți va dispărea și mirosul.
Sper că ți-a fost de folos sfatul meu dar să te asiguri că vorbești cu medicul de familie că pe net sunt cam mulți miștocari obosiți și nu prea este bine sa faci ce zic unii din ei.

| OoBunnyoO a răspuns:

Du-te din nou la farmacie si intreaba de o solutie pentru omorarea lor, inclusiv a oualelor. Faceau reclama la televizor acum cateva luni, deci trebuie sa o gasesti.

Răspuns utilizator avertizat
| Flory1243 a răspuns:

Petrolul lampant face minuni crede-ma.
Necazul este ca cei de la Petrom nu mai comercializeaza prin reteaua sa de distributie.Totusi incearca la Praktiker poate gasesti.

| ιαѕмιηααα a răspuns:

Alea sunt ouale lor. eu cand aveam eram la gradi, si mi le scotea mama happy. asta este mai face omult paduchi.

| ιαѕмιηααα a răspuns:

Am avut si eu crede-ma si mi-am luat o solutie pedex si nu a functionat... apoi prietena mea aa luat si ea de la tigani, a cautat sfaturi babesti peptenat cu pepten des i-au cazut paduchii s-a spalat cu sapun de casa apoi sa clatit cu apa cu otet si dupa aia s-a dat cu gaz iar sa scapi de lindine trebuie sa pui pe cineva sa ti ia de pe firele de par crede-ma functioneaza si nu mai asculta de oamenii care nu au avut ce ei ce stiu.

| ιαѕмιηααα a răspuns:

Stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.

A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.

Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare... Bafta! Funda?

| PunkGirls a răspuns:

Cred ca ai luat paduchi de la o prieteni, sau colegi de banca, prieten, sau de la animale...Eu zic, ca trebuie sa iti iei un sprei anti paduchi sau un sapon pentru paduchi.Trebuie sa gasesti la farmacie :? Sper ca te-am ajutat! funda? big grin