|

Salut.Am si eu o mare problema. In urma unui contact sexul acum o saptamana am simtit o usturime destul de mare. Dupa finalizare am fost la toaleta sa ma spal si sa-mi dau seama ce s-a intamplat. Am observat ca am cateva fisuri pe fren (ata) penisului. Treaba e ca am mai avut contact sexul si cu alte partenere si nu mi s-a intamplat. E foarte greu sa mi se cicatrizeze fisura in acea zona. Vreau sa va intreb la ce doctor trebuie sa apel pentru indepartarea frenului. Am auzit fel si fel de pareri ba la urolog ba la chirurg. Astept raspunsuri cat mai sigure. Mersi!

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună!

Medicul urolog este cel care poate tăia aţa.

Dar, chiar şi fără a merge la medic, se poate cicatriza fisura folosind un unguent/cremă ( gen Clotrimazol, Triamcinolon ) cu care te ungi de 2-3 ori pe zi după ce te speli local şi te ştergi cu un prosop/şerveţel.
În 3-4 zile se cicatrizează.

Iar dacă mai ai câteva contacte sexuale cu această parteneră, atunci aţa se rupe complet...

Toate cele bune.

1 răspuns: