anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am si eu o problema care vreau sa o impartasesc cu voi..de ceva timp cred ca am anxietate deoarece am simptomele anxietati.Bun si de ceva timp aud despre cineva sa spunem ca este cineva bolnav..aud si imi vin niste ganduri ca eu as fi asa. Nu stiu ce sa mai fac si asa am amplificat un gand de 3 saptamani si nu mai pot sa scap de el. Poate spuneti ca e doar un gand si asta si este dar odata cu gandul vine si starea de anxietate.HELP VA ROG, Cat mai multe sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Alinailies a răspuns:

Nu cred ca ai sa gasesti rezolvarea aici.
Trebuie sa mergi la un psihoterapeut sa discuti despre ce simti, ce gândești.
Un mic sfat:inceaeca sa-ti distragi atentia de la acele ganduri, nu le lasa sa te controleze, trebuie sa le controlezi tu pe ele.

In perioada asta cred ca sunt foarte multi oameni anxiosi.

3 răspunsuri:
| Overeem a răspuns:

Mergi la psihiatru nu te juca și nu amâna.

| NoisyLight a răspuns:

Bă, tu afirmi sau ne întrebi? Nu ai nici o anxietate. Ești doar prea odihnit, iar ăstora prea odihniți le vin idei tâmpite. Du-te la muncă și mai lasă smiorcăiala.

| Stella66 a răspuns:

Anxietatea pe care o simti cand auzi si te gândești că ai o anumită boală poate fi un simptom al ipohondriei