| Popa_Eduard_1995_L6YU a întrebat:

Am si eu o problema medicala. Am fost azi la baie, am facut treaba mare si cand m-am sters am vazut ca aveam sange, nu era mult dar nici putin. Dupa ce m-am sters ( scuzati-mi expresia ) prima data nu am mai avut pe hârtie decat foarte putin. Credeti ca e ceva grav? Nu ma simt rau sau ceva de genu. Daca o sa se mai întâmple odata o sa ma duc la doctor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă e întâmplător, asta nu știi.
O sângerare în zonă poate fi de la o rană sau polip care sângerează și care poate să devină cancerigen dacă nu este tratat.
Poate fi de la o mică zgârietură care s-a produs de la un scaun prea uscat.
Dar de ce să riști?
Mergi la medic, analize și apoi ești liniștit.
Sau iei măsuri.

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca ai avut diaree cu parturi multe sau constipatie serioasa, ar fi normal sa ai sange la stersul cu hartie igienica. Asa ca mai bine te duci la baie si te speli in loc sa te stergi cu hartie.

Sigur, daca persista mergi la medic.

| Popa_Eduard_1995_L6YU explică (pentru doctorandus):

A iesit cam greut

| mgtow a răspuns:

A iesit groasa treaba si ti s-a rupt putin din gaura anala

| Roxana19928 a răspuns:

Daca se mai intampla de cel putin 2 ori du-te la doctori. Sangerarile anale pot ascunde multe alte cauze, de exemplu polipi intestinali etc, sunt niste chestiute care nu trebuie sa fie acolo in mod normal si se fac din cauze diverse. Du-te la doctor daca mai patesti, si cat mai repede.

| Roxana19928 a răspuns (pentru Roxana19928):

Doctor *

Răspuns utilizator avertizat