|

Salut. Am terminat un ciclu de steroizi, am facut terapia post ciclu, am continuat dupa sa iau tribulus, iar dupa ce nu am mai luat tribulus am inceput sa simt ca am libido foarte scazut! Penisul mi s-a atrofiat! Tin sa mentionez ca am 18 ani, oare o sa imi mai revin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuia sa citesti inainte sa te apuci de steroizi, ca scrie absolut peste tot ca steroizii produc impotenta.
La ce-ti folosesc acum muschii, daca nu poti sa agati nici o fata?
Poti in schimb deveni gay, ca sunt destui care te-ar place de fetita.
Cat despre reversarea impotentei, numai dumnezeu stie... poate, daca manaci sanatos, speri ca in cativa ani, dupa ce se elimina steroizi din corp, poti sa iti revii.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Eu cred ca tu esti paralela cu steroizii, cu sportul, cu tot si te bagi aiurea in seama, Am uitat sa mentionez ca doar persoanele care au trecut prin asta sau care se pricep, sa comenteze, dar na, o sa mai vie dupa tine

| a răspuns (pentru Andrei6699):

Tu crezi gresit... am practicat un sport de echipa 5 ani, deci stiu bine ce isneamna sa facis port de performanta nu umflatul muschilor cu steroizi.
Ar trebuii sa fii suparat pe prostia ta, nu pe parerile altora care s-au documentat si stiu ce vorbesc.
Iti inteleg frustrarea si obida, ca nu-i usor sa ai 18 ani si sa fii impotent. Dar ai facut-o, asa ca, acum o tragi ca oricum nu ai alta solutie si speri ca intr-o zi sa fie posibil reversarea situatiei.
Iti doresc: multa, foarte multa MINTE, ca data viitoare sa te documentezi, inainte sa iei vreo decizie care sa te afecteze dramatic.

| a răspuns (pentru Ioneasca1001):

Ce prostii poti sa vorbesti! Unde, pe vreun prospect (nu ce presupune X sau Y pe net), scrie ca steroizii produc impotenta? Steroizii (nu toti! si mai ales in functie de doza) POT duce la o stare de impotenta temporara care se rezolva in cateva saptamani pana la cateva luni in functie de fiecare in parte. Steroizii care produc aceasta stare de impotenta TEMPORARA sunt cei care suprima propria productie de testosteron. Dar, sunt si steroizi care nu fac asta. Si mai ales depinde de doza, se stiu dozele de la care inceteaza TEMPORAR productie de testosteron. De asta, ca sa nu resimti acest efect de impotenta TREBUIE (daca te duce capul) sa folosesti testosteron exogen pe timpul ciclului (cand vei fi taur comunal). Dupa ciclul trebuie PCT. NOI NU STIM ce fel de PCT a facut baiatul si NU STIM daca substantele din PCT sau fost sau nu FAKE( daca au fost FAKE atunci testosteronul ramane la valori f. f mici).

La fel, ai dat-o de gard si cu faza cu : "daca manaci sanatos, speri ca in cativa ani, dupa ce se elimina steroizi din corp, poti sa iti revii." imi e clar ca nu stii ce vorbesti, steroizii nu raman atat timp in corp, injectabilii lasa "urme" gen 0, 1% ce pot fi detectate la teste antidoping dupa cateva luni. iti recomand calduros cartea Domnei Gratiela Vajaiala pe aceasta tema! In loc de "mancat sanatos", i-ai fi putut recomanda (daca aveai vreo tangenta) sa caute niste Clomid autentic direct din farmacie, pentru a-si reancepe productia de testosteron!
La varsta asta oricum corpul are mecanisme de autoreglare, in maxim cateva luni e ca nou, dar ce sa stii tu...tragi doar concluzii eronate!

PS: nu-mi da Reply, ca nu am nevoie sa citesc alte aberatii!

| a răspuns:

Nu este de la tribulus. E o planta vândută în lume și cumpărate de f multi oameni. Steroizii sunt cauza. O parte din ei sunt interzisi iar cei permisi se dau pe reteta. Va trebui să mergi la un urolog pentru consult, iar la endocrinologie de fiecare dată când iei hormoni naturali sau sintetici, dar si atunci cand renunți la administrare. Se poate rezolva cu tratament.