|

Salut.Am varsta de 22 ani si nu am avut nicio odata probleme de sanatate.De cateva saptamani am inceput sa am palpitatii in partea stanga intre coaste (ma apasa ceva mereu si am si junghiuri), am fost la medic cardiolog mi-o facut tot ce-i de facut si mi-o zis ca nu am nimic mi-o dat ceva dar ma simt mai rau, am inceput sa ma trezesc noaptea si sa am palpitatii...Sa merg la alt cardiolog sau ce sa fac ca ma tem foarte tare?

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, mergi la alt doctor, alta solutie mai buna nu ai!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum spun bunicile "te-a tras curentul mama".
Du-te la medicul de familie si explica-i durerile. Nu pot decat sa dau cu presupusul, dar medicul de familie te poate ghida spre doctorul sau tratamentul de care ai nevoie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Palpitatii poti avea si pe fond emotional. Eu aveam atacuri de panica tot asa noaptea dar si ziua si am crezut ca e de la inima, dar cardiologul mi-a zis sa discut cu un psiholog ceea ce am si facut. Dupa ce am descoperit cauzele anxietatii am scapat de orice fel de simptome.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Furnicuta000):

Interesant, si eu am probleme cu palpitatiile, Am fost la doctor mi-am facut analize si a zis ca n-am probleme cu inima, insa imi bate inima putin prea repede undeva la ~100~/minut. Dar sunt tare stresat de fel, anxios etc.
Faza cu psihologul nu consider prea realista, aduica ma gandesc degeaba ma plang la un psiholog problemele care ma fac stresat nu se rezolva de la sine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AA1CK3D):

Pai el nu iti rezolva problemele ci te face sa iti dai seama care sunt problemele tale si de unde a pornit anxietatea dar si cum le poti rezolva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie să cauți un doctor de încredere pentru ca sa iti dea cel mai bun sfat, altfel nu poți avea încredere în oricine. Nici eu nu am încredere în orice "sfat medical". Îți doresc sanatate! Sper sa iti revi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează