|

Salut, aseara am avut febra 39.5 mi-am pus sosete cu otet si compresie cu apa rece si mi-a trecut. Azi dimineata la 6 am avut iar febra 38.9, am facut acelasi lucru. Am fost la spital la 11, mi-au facut un control, mi-a dat o reteta, am luat tot ce trebuie, am facut o injectie si azi la 6 dupa amiaza iar mi-a aparut febra de 38.3. Pe langa toate astea mai am si nas infundat, tuse (de o luna), conjunctivita. Sincer nu mai suport, cel mai mult mi e frica de conjunctivita si in special de febra. Ce pot face sa treaca de tot? Nu fumez, nu beau, nu am boli cronice sau altceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,
Ar trebui sa astepti si sa urmaresti tratamentul prescris de doctorii de la spital. In cazul tau e normal sa ai inca 38 din cauza ca organismul se incalzeste pentru a putea omorî cat mai multe bacterii. In plus iti pot garanta ca maine se va mai calma pentru ca ai nevoie de somn ca medicamentele sa-si faca efectul.

1 răspuns: