| AndreiR003 a întrebat:

Astazi am jucat fotbal si am cazut destul de tare pe umar si inca ma doare mai ales cand fac anumite miscari. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa merg la doctor sau nu am nimic grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Asy3 a răspuns:

Eu am facut handbal cativa ani si am patit sa ma accidentez odata la cot in timpul unui meci.Am fost la doctor si mi-a spus ca nu e nimic grav ca o sa treaca de la sine doar ca o sa dureze.Si a durat cam trei luni. Sper sa nu fie si cazul tau.Tu stii cat de tare te doare dar ai putea totusi sa mergi si la doctor macar pentru ate linisti ca nu ai patit nimic.

| radux3 a răspuns:

Mergi mai bine la doctor sa faci o radiografie sa nu fie o ruptura sau altceva. Nu cred ca e ceva grav, dar ca sa stai linistit mergi sa te vada un doctor

| Rominutza_Romy_1994 a răspuns:

Eu sunt de parere ca cel mai bine este sa te duci la doctor. Poate ti-ai sucit vreo vena. Sper sa nu ai nimic grav!