| CCBunny a întrebat:

(Băiat, 21, Timișoara)
Pot sa spun ca de câțiva ani, cam de când eram mic am simțit tot felul de stari, gânduri. Eram depresiv, cu timpul am așteptat sa treacă asta, însă s-a agravat în timpul adescentei, am început sa fiu nervos, sa ma mutilez pe mâini, sa trec de la o stare la alta extrem de repede. La câteva minute. De la plans la ras și invers. Poate toate astea au fost dereglări hormonale.
Însă toate acestea s-au atenuat după adolescenta. Iar acum... Sunt foarte anxios. Nu pot dormi noaptea, stătea mea generala este de tristețe. Tind sa fac lucruri trăznite, am stari de tot felul. Am încercat Calmogen, însă nu ajuta la nimic. Am stări grave de anxietate, uneori nu pot ieși din casa. Depresia la fel, simt ca as dormi zile întregi. Am prieteni, și ma înțeleg cu el. Însă nu totimpu, majoritatea vinei este a mea, însă îmi doresc sa ma schimb. Și am încercat dar starile astea persista. Nu știu ce sa mai fac. Sfat? Aștept răspunsuri cât se poate de serioase va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cristine9595 a răspuns:

Mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere pt.psihiatrie.De acolo o sa iti dea un tratament.dar pentru problemele tale trebuie sa fie o cauza.Incearca sa o elimini.

| CCBunny explică (pentru Cristine9595):

Cred ca asta am sa și fac, am încercat sa evit psihiatria(de ce? Nu știu). Mulțumesc.

| Cristine9595 a răspuns (pentru CCBunny):

Nu pot sa stiu de ce, dar cu cat mergi mai repede cu atat mai bine.

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Mergi la medicul de familie si fa-ti niste analize sa vezi nivelul de magneziu din corp. De cele mai multe ori, starile de anxietate si depresie apar, ca urmare a deficientei magneziului din corp. Odata cu luarea de suplimente cu magneziu, starea de sanatate se imbunatateste si revii la normal.
Vitaminele B3 si B6 sunt si ele cele care ajuta mult la fixarea magneziului si la ridicarea starii de buna dispozitie si fericire.
Citeste despre beneficiile celor 3 pe internet si incearca sa iei niste suplimente pentru 2-3 saptamani, sa vezi daca sunt imbunatatiri in starea ta. Avand deficit mineral sid e viatmine, va trebuii sa iei cantitae dubla de cat scrie pe pachetul lor, ca sa suplimentezi lipsa acuta din corp.Rezultatele incep sa apara dupa 2-3 saptamani!

| CCBunny explică (pentru Jassmina):

Mi-am făcut recent analizele (luna trecuta), nimic mai iesit din comun, sunt în grafic.

| Netea_Gabriela_1956 a răspuns:

Citește "Balanța cosmică" - Omraam Michael aibanhov - Colecția Izvor - cuprinde sute de volume foarte interesante ce te conduc în domeniul cunoașterii în general dar și al cunoașterii de sine. Sunt texte ușor accesibile, relaxante, plăcute, atractive și mai ales îți lasă o stare de bine. Sper că îți place să citești. Colecția Izvor oferă tămăduire sufletului în căutarea sensului vieții și a înțelegerii de sine. Autorul vizează în opera sa "omul și desăvârșirea sa. Oricare ar fi subiectul abordat, el este în mod invariabil tratat în funcție de folosul pe care i-l poate aduce omului pentru o mai bună cunoaștere de sine și o mai bună îndrumare a vieții sale." Cu multă sinceritate și prietenie Gabriela Netea. Mă găsești pe rețeaua de socializare Facebook. Putem comunica la modul plăcut. Te salut și mă gândesc la tine.

| CCBunny explică (pentru Netea_Gabriela_1956):

Mulțumesc. Am sa ma interesez!