|

Salut. Cei care ati avut fisura anala sau stiti despre ce e vorba. Stiti vreun tratament bun care sa dea rezulate rapid, ceva creme sau orice care sa o vindece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se vindeca singura! Am avut si m-am operat pentru ca ajunsesem sa sangerez prea des si nu-i bine. Doua saptamani de usturimi atroce apoi mi-a trecut ca prin farmec. Tratamentul este preventiv (nu este cazul tau!) sa nu te constipi. Dupa, la fel. Eu, ani de zile, am luat cate o jumatate de laxativ zilnic dar am gresit. Acum beau zeama de varza si suc de rosii desi se pare ca nu mai am constipatie cronica.

| explică (pentru Salontanul):

Nu de la consipatie apare la mine, nu am asa ceva. La mine e de la stress

| a răspuns (pentru CristiB93):

N-am auzit de asa ceva! Nu se face fisura anala de la stres! Redua din Conf. Univ. Dr. Laurentiu Belusica: "Cauza unei fisuri anale o reprezinta existenta in antecedentele pacientului a unui hemoroid care s-a trombozat si a generat boala". Iti spun ca eu am fost operat la Gyula in Hungaria si profesorul universitar care m-a operat mi-a explicat totul. Am fost constipat, constipatie cronica, n-am tratat-o la timp, sd-a facut hemoroid, s-a spart si am ajuns la cutit. Rare ori cand se inchid prin tratamente. Documenteaza-te si aici: http://bit.ly/30yI0S9

| explică (pentru Salontanul):

Am avut de multe ori si s-a vindecat de fiecare data,dar dupa o vreme apare din nou. Perioade de cateva luni, de exemplu acum nu am mai avut de un an, mi-a aparut iar acum si tot asa apare si se vindeca apoi tot asa de ani de zile o tin. Daca nu e stres atuncie altceva, dar constipatie nu pentru ca stiu sigur ca nu am asa ceva, am avut cu ani in urma, dar de atunci nu mai am.

| a răspuns:

Daca e fisura inseamna ca ceva s-a rupt. De obicei se trateaza cu mâner de bisturiu.

| a răspuns:

Se vindeca de la sine, trebuie doar sa ai grija de cateva aspecte.
fara stat mult pe scaun (soferie, stivuitoreala, obiecte introduse anall, etc)
Zona curatata bine zi de zi cel putin 2 saptamani fara sapun, doar apa si un sampon fara soda sauchesti chimice care dauneaza si mai rau!
succes!