| hp8510p a întrebat:

Salut.Cum pot scapa de o asa-zisa fobie de oase rupte?laughingDaca vad la tv sau pe internet oase rupte nu mi se intampla nimic.Acum 1 an si-a rupt bunica femurul si a trebuit sa i se puna o tija.In ziua cand a venit de la spital am stat 2 minute la ea in camera si ma gandeam la tija aia din picior...ma lua cu lesin.Azi l-am dus pe tata la ortopedie si in timp ce asteptam afara ma gandeam la umarul lui si incepuse usor sa mi se faca rau pana nu imi mai simteam picioarele, vedeam incetosat si nici nu mai auzeam.Am stat putin jos si mi-am revenit.Cum pot scapa de aceasta problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ZEU93 a răspuns:

E vorba de psihicul tau. Gandeste-te ca nu e nimic rau, se poate trece peste o fobie doar daca o infrunti. Desigur si un consult al psihologului te-ar ajuta mult. Bafta