|

Salut! De ce oamenii ma judeca pentru faptul ca sunt vegetarian? Cand eram mic consumam carne, dar in prezent nu suport carnea.Am incercat in urma cu 3 saptamani sa mananc carne si imi venea sa vomit.Este macar sanatos faptul ca sunt vegetarian?

8 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Te judeca pentru ca faci ceva anormal. Orice nutritionist, normal la cap, iti va spune ca eliminarea totala a carnii este o tampenie. Omul este un animal omnivor si asa suntem programati genetic. Ideea este sa mananci dupa anumite reguli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca vegetarian trebuie sa fii atent ce mananci, de ex. veganii au carente de vitamine (B12, D) si minerale (calciu, zinc) si trebuie sa consume alimente fortificate pentru a le compensa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da. https://bit.ly/32BJhqV

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Toti cei care a-ti raspuns cu rahat de gen lipsa de vitamina B12 si nutritionisti ar fi trebuit sa vedeti filmul postat de sadrian46
sunt interviuri cu Arnold Schwarzenegger si alteti de top din intreaga lume

chiar l-am vazut si chiar intentionez sa devin vegetarian, NO SHlT!

iar B12 se pare ca o luam de la animale pentru ca LOR LI SE DA CA SUPLIMENT, nici animalele nu produc destul B12, deci se poate lua ca supliment si de oameni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu te judeci singur, sau incerci sa-ti dai importanta prea mare cu vegetarianismul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E foarte sănătos.Eu nu mănânc carne de 22 de ani, si lapte si oua de 12 ani si sunt mai sănătoasă decât înainte de a renunța la ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este chiar sanatos, sunt anumite chestii care nu se vor gasi in nicio planta de care avem nevoie (parca vitamina B12 daca nu ma insel, nu stiu sigur), sigur nu o sa fie probleme mari de sanatate, nu suporti niciun fel de carne sau doar un anumit tip (gen rosie/alba)? Incearca sa mananci peste, si daca nici cu ala nu merge trebuie sa te informezi ce fel de legume/fructe/migdale alune mai stiu eu trebuie sa mananci pentru a-ti luat toate nutrientele necesare, inclusiv proteinele, si sa iti iei vitamine in cazul in care nu reusesti sa le iei pe toate (ai putea face niste analize sa vezi de ce ai nevoie)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Miuletz):

Si am uitat sa-ti zic: lumea te judeca, pentru ca pe scurt, romanii sunt niste prosti ignoranti si vad doar inainte. Nu exista un neaparat "default", "normalitatea" asta este doar ceva creat de om, si de fapt explica cum este majoritatea, daca toti am fi avut 3 maini era normal sa ai 3 maini. Oricum, in mod normal cineva cu un iq pe + nu o sa te judece ca esti vegetarian, cat timp nu te iei de altii ca mananca carne sau mai stiu eu ce prostii nu ar trebui sa aiba nimeni probleme, iar daca sunt oameni care au probleme cu asta ignora-i si treci mai departe, tu stii cel mai bine ce e mai bine pentru tine.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează