|

Salut.De ceva saptamani ma tot doare maxilarul. Parintii mi-au zis ca poate e din cauza felului cum dorm, pentru ca dorm sucita in toate felurile si cu capul intre perne big grin.

Cand incerc ating maselele de sus cu cele de jos, pe partea stanga ma doare maxilarul rau de tot si imi trosneste. Ma tem sa nu fie vreo dislocatie si daca m`as duce la doctor nu stiu ce mi-ar putea face... La fel si in somn, cand incerc uneori sa deschid gura nu pot, simt de parca un os tine acolo si nu`mi pot deschide gura. Ce as putea face?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti-au cazut toti dintii de lapte? s-ar putea sa ai vreun colt ramas pe undeva, mai bine mergi la un control.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Sincer cel mai indicat lucru e sa mergi la un doctor zi daca zice ca nu e nimic ineregula, du-te la un stomatolog sa vezi daca nu ai puroi la masele sau din astea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@marishkanu,esti cel mai haladit om de pe pamant. Daca si la categoria sanatate sunt oameni ca tine ...nu stiu ce sa mai zic oh go on.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@Tofeni,cred ca nu ai inteles faza cu maselele. Nu am ceva la masele, am ceva la maxilar pentru ca acesta ma doare ingrozitor.Am incercat sa`mi ating toti dintii de sus cu cei de jos,inclusiv maselele, la ele ma refer mai mult, pur si simplu mi-au dat lacrimile de durere. sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează