| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Salut. De ieri, am o senzație de amețeală(Nu am probleme cu echilibrul), dar e destul de supărătoare, iar ea este asociata cu dureri de cap(ușoară), oboseala și "ochi grei"... Am crezut ca este ceva de la inima, dar trecând timpul ma gândesc sa nu fie ceva de la ochi, chiar dacă nu am avut probleme de vedere(sau nu mi-am dat eu seama), în momentul când mișc pupila dintr-o parte în alta sa zic asa, senzație de amețeală este și mai profunda.
Voi ce ziceți? Sa fie ceva legata de inima sau de la ochi? O sa merg și la ceva verificări, dar între timp as aprecia răspunsurile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| laSoledad a răspuns:

Este legat de statul prea mult cu ochii-n calculator, telefon, tableta, TV. Lumina aia din ecrane iti cauzeaza "ochii grei" a doua zi. Statul cu capul aplecat si ochii-n ecrane pana noaptea tarziu. Sa nu ne mai ascundem dupa deget, asta-i cauza in randul multor tineri.

| Sonia822 a răspuns:

Poate fi orice. De la apa imbuteliata care contine nitrat si flor, si-ti da senzatie de oboseala pana la apa de la canal, care contine plumb, levigat si cate si mai cate. Poate fi o problema la ochi, sa nu ai tensiune intraoculara, se merge la oftalmolog, se face fund de ochi, in baza unor picaturi, poti avea glaucom, sau orice. Poate iti lipsesc niste vitamine, poate ai primit o veste proasta si organismul vrea sa `doarma` ca sa treaca mai repede peste aspectele triste, poate esti extenuat, poate ai o boala interna, in faza incipienta, intotdeauna fiind afectat intai nivelul energetic, practic, poti avea acsolut orice happy Bea niste ceaiuri intre timp. Te reechilibreaza happy

| InteractiV a răspuns:

Avand in vedere contextul in care ai dezvoltat si ne-ai pus in tema cu problema ta, totul pare a fi de la generarea unor viitoare probleme de vedere. Inima nu cauzeaza asemenea simptome, deci clar nu are nici o legatura. Un alt factor care provoaca asemenea probleme este lipsa de Calciu, Magneziu, Zinc. Sfatul meu util ar fi sa contactezi cat mai repede medicul de familie pentru o consultatie, asa poti evita viitoarele probleme, mult noroc si multa sanatate iti doresc.

| Aube a răspuns:

De la inima, exclus!
Poate fi "de la ochi" cum spui, din cauza ca stai prea mult cu ochii in ecran. Poate fi si tensiunea. Sau orice altceva ce ti s-a sugerat deja.