| vladmarcel1 a întrebat:

Salut,de vreo 3 4 saptamani am avut un atac de panica(pe baza faptului ca aveam palpitatii), ma fost la urgenta, mi au facut ceva analize, inclusiv la inima si totul a fost ok.De atunci am o stare de slabiciune, incontinuu ametit(ieri s-a amplificat ameteala). Am fost la medicul de familie si am primit bilet de trimitere pentru alt set de analize la sangem pe care urmeaza sa le fac. Problema e ca daca imi mai apare cate o tuse, ma mai doare in piept sau alte simptome incep sa ma ingrijorez, si nu imi dau seama daca mi le fac eu din cap sau chiar exista. A mai patit cineva? Cat dureaza perioada asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Starile de oboseala excesiva din cauza pierderii orelor de noapte duc la declansarea bolilor psihice, care debuteaza cu depresie, anxietate, atacuri de panica si evolueaza daca nu incetezi sa mai pierzi noptile online, in loc sa te culci inainte de ora 22.