| ReignForest a întrebat:

Salut, duminică noapte înspre luni am avut febră, dar a trecut cu oțet la picioare și o compresă cu apă. Luni nu am fost la doctor și am luat plantusin, însă dimineața am făcut treaba mare doar că era moale.Marți am luat paxeladine, tantumgrip si nurofen dar dimineața am făcut treaba mare tot moale, la fel am făcut și miercuri și joi(doar am mâncat dimineața cereale cu lapte), mai tușesc noaptea. Azi(joi) după am făcut treaba mare moale, mai târziu am luat o pastiluță pentru diaree. E bine că am luat-o, se din cauza la lapte cu cereale sau la pastile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Problemele cu treaba mare sunt de la alimentatie. Febra a fost doar in inchipuirea ta.

| RAY a răspuns:

Sa cumperi zinc, nu se consuma lapte cu cereale cu lapte daca ai avut diaree si un pireu cu o pulpa de pui si un ceai fierbinte sau o supa de pui, bananele, morcovi, orezul, desigur daca mai ai diaree, febra a fost semn ca iti fuctioneaza sistemul imunitar

| GabiDumitrescu a răspuns:

Lactate in perioada cu febra, foarte inteligent... NOT. https://www.libertateapentrufemei.ro/......ine-136170