| adyurs a întrebat:

Salut, e normal sa ma intepe mana cand o ridic? Sunt niste înțepături care înțeapă pe o parte aleatorie a mainii si dupa ce simt intepatura simt un fel de arsura.
Si inca o intrebare:se poate sa am colesterol mare daca sunt foarte slab (1.75m 49kg) si mananc cam de 2-3 ori pe săptămână prajeli dar dupa vreo 2 ore fac miscare cam o ora?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Nu vad corelatia dintre intepaturile din mana si colesterolul marit. Intepaturile din mana pot fii de la o intindere musculara sau chiar o problema reumatismala.
In schimb, colesterolul la un om atat de slab cat esti tu, nu sunt o problema.
In orice caz, uitandu-ma la postarile tale anterioare, vad ca suferi de ipohondrie si cred ca te focusezi prea mult pe a inventa boli si simptome, in loc sa te focusezi pe ceva real ce nu ai, adica o greutatenormala pentru varsta si inaltimea ta.
Va trebuii sa acorzi seriozitate luarii in greutate, fiindca la 14 ani si 1.75m ar trebui sa ai 65 kg.
Dubleaza cantitatea de mancare si daca faci sport, atunci tripleaz-o, ca sa nu fii in deficit.

2 răspunsuri:
| SpiridusulTuca a răspuns:

Nu e normal

| stefiiii3 a răspuns:

Mana ti-a amortit, misca mana pana nu mai simti acele intepaturi.
La cealalta intrebare nu stiu sa te ajut, consula un doctor sau intreaba parintii.