| WithoutName123456789 a întrebat:

Salut,e riscant sa primesc colete in perioada asta? Exista un risc de infectare de pe lucrurile comandate? Vreau sa comand de la eMAG un SSD si set de surubelnite de precizie si imi e frica sa nu ma infectez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| supadeceapa a răspuns:

Nu, și eu am primit o grămadă.

| ShelbyGT a răspuns:

Nu e deloc riscând. Legea în vigoare ii oblica pe toți lucrători sa poarte mănuși și măști și ambalarea coletelor ar trebui sa fie safe.

| JicaContra a răspuns:

Sunt dusi toti!
iti e frica de asta... good
hai sa vedem ce putem face
vine coletul, iesi cu masca, ochelari si manusi, il iei, il bagi in cada, ii tai ambalajul cu o foarfeca, il strangi, il bagi intr-o punga de plastic, o duci la gunoi AFARA, si apoi serilizezi tot ce a ramas cu ce poti (spirt, clor, etc.) inclusiv manusile, foarfeca, si... cada

moment in care NU AI CUM SA TE INFECTEZI!

| Meme10Memu a răspuns:

Da, exista risc de infectare.

| JulyDreams a răspuns:

Iei pachetul si il pui intr-o punga. Pui punga intr-un loc retras o saptamana. In timpul asta virusul se inactiveaza. Apoi scoti linistit continutul si il folosesti.

| IulianBarosanu a răspuns:

Pe suprafete care nu sunt foarte solide, ca si cartonul plasticul(care e in plus si lucios) bacteriile rezista undeva la 24h, in unele cazuri mai mult, in altele mai putin in dependenta de material, eu ti-as recomanda sa porti manusi chirurgicale cand desfaci coletul si sa il dezinfectezi cu un servetel si niste spirt, nu are ce sa ti se intample.