|

Salut,eu sunt Gabriel, am 17 ani si m-am apucat de sala de Luni.

Am mai facut 3 luni de sală de pe 18 septembrie 2018 pana pe 20 decembrie 2018M-a apucat febra musculara.Nu stiu de ce dar la mana stanga m-a apucat tare febra musculara si la mana dreapta aproape imi trece, oare de ce?Si nu stiu de ce, dar la picioare nu m-a luat febra, la abdomen foarte putin.

Si stau la sala cam mult.Am abonament nelimitat si prima saptamana fac la toate grupele si de Lunea asta care urmeaza trec la program.Trece febra intr-o saptamana?Eu dau pe banda de alergat la inceputul programului(15 min) si Bicicleta la sfarsit(5 min).Ca sa lucrez toate grupele imi ia 3 ore.Eu de cand m-am apucat de sala am inlocuit dulciurile cu fructele(Piersici, Pepene, Mere) si am renuntat la zahar sau iau intr-o cantitate foarte mica.Dimineata iau mic de jun(Paine cu pateu, ori lapte etc).Ziua dupa ce vin de la sala la ora 1-2 mananc pe saturate.Mananc:3 oua cu rosii,Bors, bors cu varza,bors cu perisoare, cu carne,ori pireu cu carne etc.

Seara nu prea mananc, daca mananc nu mananc paine, mananc bors cu perisoare.Oare intr-o luna, doua scap de burta si solduri? Si cat timp mi-ar lua sa fac patratele?

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Pentru patratele ai nevoie de minim 3 luni, asta daca ai foarte putin strat de grasime. unora le ia si un an sa faca patratele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează