|

Salut grup! A avut cineva candidă orală pe limba și dacă da, cam ce simptome avea!? Mersi!

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai avut candida orala? Asta vrea omul sa afle. Omul vrea o parere reala de la cineva care a suferit de afectiunea asta. Si fii sigur ca a cautat cam tot ce se gaseste pe google despre asta.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am cunoscut pe cineva care a avut asa ceva, ca o reactie adversa din cauza antibioticelor foarte puternice pe care le administra, dar nu l-am intrebat despre simptome. Stiu ca medicii si farmacistii recomanda in special Glicerina Boraxata cu Nistatina (antimicotic, antimicrobian), nu costa mult, cam 5-6 lei sticluta. Dar mai sunt si alte produse, ceva mai scumpe, de ex Hexoral.
Poti solicita o parere unui farmacist. :)
Despre simptome si alte tratamente naturiste, pot citi si aici:
http://www.zambetsanatos.com/......tratament/

Daca observi ca nu te vindeci, fa un drum pana la medicul de familie si iti spune tot ce trebuie sa faci. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Google e prietenul tau (si mai rapid):
''Simptomagologia debuteaza cu senzatii de arsura la nivelul cavitatii bucale si a gatului, ulterior facandu-si prezenta pete albe, aderente de mucoasa limbii, in special. Tesutul din jurul acestor pete este dureros, iar la frecare (in timpul periajului dentar) pot sangera. De asemenea unele persoane, pe langa un gust neplacut in gura, pot experimenta si o dificultate in a simti gustul alimentelor.''
http://arradent.ro/noutati/candidoza-bucala-simptomatologie-si-tratament/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FreddieM):

Simptomele variaza de la persoana la persoanalaughing Doar pentru ca cineva a avut nu inseamna ca e la fel in cazul luilaughing Daca ar fi asa simplu am putea trata multe usor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează