| Ionut2300 a întrebat:

Salut, in urma cu 2 ore, la fotbal, mi-am dat un deget peste cap, pe moment nu am simtit nimic, dar in vreo 30 de minute, s-a umflat iar acum ma doare destul de rau. Degetul nu este rupt, deoarece pot sa il indoi.Nu trozneste sau altceva. help please

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreySomeone a răspuns:

Degetul nu este rupt, ai dreptate, este doar imflamat. Nu ai simtit durerea doar dupa o perioada de timp pentru ca la momentul lovirii s-a eliberat adrenalina in corp. In concluzie pune niste gheata si roaga pe cineva sa iti intinda degetul (sa traga de os) intr-un lighean cu apa calda deoarece s-au incalecat venele (am patit, stiu ce spun).

1 răspuns:
| Kiduuxz a răspuns:

Este normal sa nu te doara pe moment, datorita adrenalinei. Acum te ai racit si incepi sa simti durerea. Daca este doar umflat nu este nimic de speriat, e normal sa te doara. Tot ce poti face este sa dai cu crema si iti va trece in vreo saptamana (depinde de la persoana la persoana).