| alexandru1014 a întrebat:

Salut! In urma cu 3-4 ani am avut palpitatii..am făcut(EKG, EKG 24 de ore, Test de efort și multe alte analize) nu mi-a ieșit nimic la inima dar de atunci in unele zile simt cum inima bate neregulat, ca niște fâlfâieli in piept...
Ce ar putea fi, sunt foarte speriat și panicat. Imi este frica sa mai fac și sport pentru ca simt astea.
Dacă cineva a mai trecut prin așa ceva sau ma poate ajuta cu un sfat!
Mulțumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Nat1 a răspuns:

Analize ai facut? Poate fi lipsa de calciu si magneziu, eu asta am avut.Ar fi indicat sa iti dea cineva.
Daca ti-ai facut analize si stai bine pe vitamine ia in calcul posibilitatea atacurilor de panica.

| ruddy a răspuns:

Iti recomand o bratara fitness mai de calitate, iar cand simti batiile inimi anapoda, iti poti masura live tot ce ai nevoie, de la tensiune, batai inimii, aer din sange, etc, iar in acest mod poti observa cu adevar daca ii ceva real sau nu. In caz ca este atunci poti merge mai departe cu invetigatiile la profesionisti.
Bea mai multa apa, ajuta la indirect si bataiile inimi. Desigur si sportul si o alimentatie sanatoasa aujuta, poti face un sport ceva mai usor, gen : ping pong, tenis de picor etc.

| alexandru1014 explică (pentru ruddy):

Ideea este ca am cam făcut toate analizele posibile care se pot face la inima.și ni doar la un singur cardiolog și cred ca pe la 5-6 cardiologi am fost.

| Ciorogârla a răspuns:

Lasa bratara fitness, ai avut vreodata pus holter?

| alexandru1014 explică (pentru Ciorogârla):

Da 24 h..nu a ieșit nimic pe el