|

Salut. Mă confrunt cu un microb de mai bine de 1 an, el se nunește streptococ. Am avut de nenumărate ori simptome, spre exemplu: amigdalele se umflau dar luam antibiotic și îmi trecea. Acum am din nou, tușesc, amigdalele sunt umflate, mă doare capul. Dar ceva nu e în regula, iau antibioticul care îl luam și pana acum și parcă se umfla mai tare. Îmi puteți spune de ce?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai acest microb si amigdalele iti fac probleme, ar fi bine totusi sa mergi la un medic orlist sa vezi ce spune si el, asa poti incerca sa te masezi cu spirt la gat sau daca suporti sa pui bandaj cu spirt la gat, ajuta mult, de asemenea poti incerca tinctura de propolis, e foarte buna si aia incearca prima data sa pui pe o lingurita cu putin zahar cam 15 picaturi de propolis, si sa incerci sa lasi acel lichid in zona amigdalelor macar 20 de sec. E rau cu amigdalele, sa-ti dea Dumnezeu sanatate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei daca folosesti acelasi medicament prea mult timp bacteriile devin imune la el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează