| Tataru_Ionut_2001 a întrebat:

Salut! Pățesc ceva daca fumez o narghilea odată la câteva luni bune, gen 3-4 luni? Credeti ca mi-am stricat plămînii daca am fumat de 3 ori narghilea? As vrea sa cred ca plamanii mei sunt complet curați, care sunt sansele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Hai sa fim seriosi, sunt persoane care se straduie multi ani ca sa capete un cancer la plamani si unii nu reusesc. Parerea mea e ca ai fumat prea putin ca sa-ti faci griji. Basta ca nu fumezi regulat. Dar bineinteles nu ar mai trebui sa repeti experienta daca-i vrei curati.

| Tataru_Ionut_2001 explică (pentru FreddieM):

Nu numai ca vreau sa nu am cancer, vreau ca plămânii mei sa fie complet curați, si as vrea sa stiu daca sa ma opresc sau nu

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Odata la 3-4 luni nu te va afecta, dar nu inteleg de ce o faci.

| Tataru_Ionut_2001 explică (pentru aXy99):

Pentru ca se mai ivește cate o ocazie de genul, rar ce-i drept, dar se iveste. De exemplu odată am fost la un grătar si cineva a adus narghilea, situații de genul care se intampla ocazional...

| Alexandrionelu a răspuns:

Nimeni nu are plămânii 100% curați în secolul nostru. Pe lângă toată poluarea pe care o inspiram, cele câte fumuri de narghilea pe care le tragi odată la câteva luni, vor contribui infim la inegrirea plămânilor tai.