Mie mi-a trecut cu crema Reparon pusa pe supozitoare. Este o crema din Ungaria. La noi costa foarte mult. In Ungaria este circa 50 lei.
Operatia este singura unica solutie altceva nu ajuta, si dupa operatie sunt șanse sa recidiveze si sa faci din nou, de vina este genetica si constipatia, ce varsta ai? Esti fata sau baiat? Maninca ciorbe consuma lichide ca de aceea esti constipat/ă
Operatia cum? a lui euclid? incetati cu intrebari stupide
Operatie cum? Asa cum auzi, operatie, adica se scot acei hemoroizi ca sunt externi sau interni, exista interventii, operatii zile cum vrei.Nu te mai mira ca cazi in penibil. Daca cautai cu google gaseai metode, operatii, ca tratamente nu exista de nici un fel.
Deci daca nu te deranjeaza doctorii iti recomanda sa nu operezi. Daca te deranjeaza te opereaza.
Hemoroizii interni se pot elimina prin cateva sedinte cu ultrasunete si alte metode.
pune cauta ca de aia ai internet, nu doar Facebook barfa si lasa ca intreb pe altucineva. Intra pe google intrebi, cum se pot trata, elimina hemoroziii si sunt sigur ca o sa vezi destule informatii.
Daca esti bun la matematica, asta nu inseamna ca te pricpei si la medicina sau anatomie
, spun asta ca tot ai adus vorba de Euclid, sau ai spus-o asa la pleseneala?
Scuze ca am scris la tine nu la cine a intrebat, dar am vazut, spui intrebari stupide.
Mai informeaza-te inainte sa scapi porumbelu
Până la urmă alege si tu un "subiect", că ai vorbit despre orice, dar nimic cert
Am vorbit despre tine, tu erai subiectul.A fost o observatia la ce ai spus tu, "Operatia cum? a lui euclid? incetati cu intrebari stupide".
Omu a intrebat daca exista tratamente naturiste, ce ai spus tu incetati cu intrebari stupide este in regula.
Dar ce nu este in regula? Daca ai fi spus doar atit, incetati cu chestii povesti naturiste, era totul in regula, dar tu ai bagat si ceva la inceput. Operatia cum? Probabil voiai sa spui "Operatie, cum? asta daca cineva a adus vorba de operatie, dar chiar adusese vorba cineva care a dat un raspuns.
Ce am crezut eu si ce cred? Tu nu ai raspuns celui care a intrebat, ai raspuns celui care a venit cu raspunsul Operatie, tu aluia ai batut apropoo.
Dar modul in care te-ai exprimat, mda mai bine tac nu mai zic
Cind te referi la cineva, exemplu de fata cel cu operatia, omu a dat raspuns na intrebat ok? Intrebarea a pus-o altul.
Nu am spus nimic? Atit poti tu sa pricepi, probabil daca am scris fraze lungi si multe, deja esti pierdut in spatiu, nu mai poti procesa, deja te blochezi.
Este in regula, asa sunt multi romanii astazi, nu prea is capabili sa analizeze, sa proceseze fraze mai lungi de 3 cuvinte, sau mai mult de 3 fraze scurte.
Nu stiu de ce, dar eu asta am observat si nu doar ca am observat asta am si vazut si vad.
Am vorbit despre orice spui tu, dar nimic cert? Am explicat ca hemoroizii indiferent care ar fi, se pot opera, adica, tie ti-am spus asta, pentru ca tu ai spus terminati cu prostiile astea probabil te-ai referit la operatii.
Ei, afla ca hemoroizii se pot opera si se opereaza foarte usor, daca te deranjeza, daca te incomodeaza daca te supara, daca te dor.
Uite ca ai mai aflat si ceva nou, adica ca hemoroizii se opereaza, in caz ca nu stiai, despre hemoroizi este subiectul pe aici, daca ai uitat
Deci ce vrei sa iti spun cert? Nu esti lamurit sau cum? Poti cauta pe google, " hemoroizii se pot opera"? Si vezi si tu ce rezultate o sa gasesti.
Bine, asta daca stii sa cauti pe google.
Sa te scutesc sa cauti, iti zic eu. Hemoroizii se opereaza cu bisturiu, cei externi, iar cei interni prin mai multe metode.
In ambele cazuri sunt eliminati acei hemoroizi care faceau probleme.
Dar probabil nu stii ce sunt aia hemoroizi, dar daca e pe asa, trebuie sa scriu un roman pe aici, adica sa scriu ceva sa explic ce sunt, ca apoi sa intelegi ca se pot opera.
Ok deci eu la tine am facut referire, in sensul, tu ai spus ca nu se opereaza, "fugiti de aici cu prostii", iar eu ti-am spus ca s e opereaza, asta asa mai pe scurt.
Daca ai intrebari, nelamuriri spune si te lamuresc, daca esti deschis la discutii.
Eu ți-am spus că vorbești mult dar fără rost...prostane,ce am zis eu de "operația lu' nu știu cine"? Mai dă o geană la întrebarea mea si vei vedea cine a pomenit despre operația lu' pampulea grăniceru'.
Cât despre "întrebarea mea", tu crezi că nu știam că se pot operația? Ești redus rău dacă credeai asta.Eu,pur si simplu, am întrebat de un remediu natural, nu am întrebat de operație, pentru că, mnah, poate nu vreau să ajung la operație.Eu,la întrebarea mea,am fost destul de clar, dar tu, cu toate răspunsurile tale, ai scris mult, într-adevăr, dar fără nici un sens...
Sunt "băiat".Și mănânc ciorbe-supe, cât despre lichide, consum cel puțin 2litri de apă zilnic, dar mă gândesc că e din cauza "statului pe scaun" și "statul mult pe toaletă".Se spune că, de regulă, să nu se stea mai mult de 10 minute pe toaletă...
Tratamentul natural pentru hemoroizi consta in bai caldute la sezut, o dieta bogata in fibre, hidratare mai buna si sport moderat.
Restul de tratamente care nu sunt naturale, consta in unguente, interventie chirurgicala si pastile.
Tratamentele naturale de cele mai multe ori nu functioneaza, o sa te duci la doctor oricat de rusinoasa ar fi situatia
Am mai fost la doctor bineînțeles, dar doream să știu dacă e vreun remediu, eventual un remediu naturist
Vezi aici cateva remedii naturiste pentru hemoroizi - https://suntmamica.com/remedii-naturiste-pentru-hemoroizi/