| EwoRosTI a întrebat:

Salut, recomandari de un psiholog bun in Bucuresti Sectorul 4?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai medicul de familie i ti poate recomanda un psiholog bun.

| BuLaNNNeL a răspuns:

De acord cu 'MereuRespinsa93' mai puțin partea cu izoleaza-te, sa nu o faci niciodată.
Dacă simți că ai nevoie de ceva specializat poți discuta cu medicul psihiatru, tot el este în măsură să decidă dacă ai nevoie și de medicație sau poate doar psihoterapie (făcută tot de doctori).

| EwoRosTI explică (pentru BuLaNNNeL):

Da omule, sunt constient. De asta am si intrebat daca stie cineva un psiholog bun in Sectorul 4. Am cautat review uri pe Google la psihologii din sectorul 4 si nu am gasit cine stie ce, m-am gandit ca vede cineva care face sau a facut terpaie în sectorul 4 intrebarea

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

N-ai nevoie de nici un psiholog. Vorbește cu părinții sau prietenii (dacă sunt oameni de treabă). Dacă nu, izolează-te și fă-ti o introspecție. Psihologii nu te ajută cu nimic, o zic din experiență. Numai vorbe frumoase și încurajatoare sunt de ei și atât.

| EwoRosTI explică (pentru anonim_4396):

Doamne fereste, nu mai da sfaturi niciodata te rog din suflet. Am peste 18. nu sunt copil. Am intrebat aici pentru ca nu am gasit prea multe review uri pe Google si m-am gandit ca poate vede cineva care face sau a facut terapie prin Sectoru’ 4. Din raspunsul tau imi dau seama ca ai avut impresia ca sunt copil, sa nu mai spui nimanui (mai ales unui copil) rahatul asta cu ‘izoleaza te, vorbeste cu parintii sau prietenii’ parintii si prietenii nu au studii, training, experineta in domeniul acesta, nu sunt profesionisti in domeniul psihologic asa ca nu sunt in masura sa te ajuta cu nimic mai mult decat suport emotional. Exista psihologi, psihoterapeuti si terapeuti cu un motiv. Asa cum exista avocati prosti sau cu putina experienta asa o sa exista si psihologi care nu sunt buni sau care nu te ajuta cine stie ce, asta nu inseamna ca toti sunt asa si ca trebuie sa ne izolam in loc sa incercam sa gasim ajutor specializat. Sa îi spui cuiva ca ‘psihologii nu sunt buni, izoleaza te’ e ca si i ai spune unei persoane bolnave ca ‘doctorii nu sunt buni de nimic, trateaza te singur cu leacuri babesti’ pentru ca ai avut tu experinte cu cativa doctori prosti.

| Anonim a răspuns (pentru EwoRosTI):

Indiferent de vârsta persoanei, eu voi recomanda același lucru. Să nu te gândești că am ceva personal cu cei mici. Pot spune asta și unuia de 45 de ani!

| EwoRosTI explică (pentru anonim_4396):

Nu ziceam ca ai ceva personal cu aia mici doar ca nu e okay sa recomanzi asa ceva nimanui. Asa cum am spus, cum exista avocati de **** asa o sa exista si psihologi de **** pentru ca pana la urma si asta este o meserie si nu toata lumea isi face meseria asa cum trebuie din pacate dar asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi si sa incerci sa iti rezolvi probleme psihologige pe care nu esti calificat sa ti le rezolvi. Trebuie sa iti gasesti un psiholog ca lumea asa cum trebuie sa iti gasesti si avocat, croitor, etc ca lumea care sa poata sa te ajute

| Anonim a răspuns (pentru EwoRosTI):

Fiecare cu soluțiile lui. Plătești o căruță de bani nu numai pe consultație ci și pe ședințe sau medicație și dup-aia te trezești că nu te-a ajutat în de-ajuns. De banii ăia mai bine îi pui deoparte și îți cumperi un gadget sau altceva folositor.

| EwoRosTI explică (pentru anonim_4396):

Platesti banii aia ca sa primesti ajutor specializat din partea unei persoane cu studii in domeniul psihologic care este in masura sa te ajute asa cum platesti bani si daca ai o boala sau o conditie care te afecteaza fizic. Ce spui tu e gen ‘nu iti trata scolioza ca doctorii oricum sunt prosti, pune bani de o parte si cumpara ti altceva’ Asa cum dai bani sa iti tratezi boli/contitii fizice exact la fel ar trebui sa dai bani si sa iti tratezi probleme la nivelul psihologic (anxietate, depresie, OCD, traume, etc) Strang bani, imi cumpar un telefon si stau sa sufar de boli mintale care o sa se agraveze din ce in ce mai rau, ce dracu. d asta am si zis sa nu ii mai spui nimaui chestia asta, este foarte problematica gandirea asta pe care o ai

| Anonim a răspuns (pentru EwoRosTI):

Fiecare gândește și acționează cum crede. Eu cat pot vorbi, nu mă va opri nimeni din asta!

Întrebări similare