| Sports a întrebat:

Salut, saptamana aceasta va trebui sa scot o radacina a unei masele care a fost distrusa de carie deoerece o sa-mi dea alta dupa cum a spus stomatologul si nu pot sta cu radacina acolo.Este radacia maselei din stanga sus nu ultima ci penultima, acolo mi-a mai ramas decat radacina crying
Extractia de radacina doare specific ca este in gingie cum o va extragere oare?
Specific ca am mai scos o radacina dar la o masea de jos acum 3 luni si m-a durut putin cand a traso afara crying((

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu o sa te doara ca iti amorteste locul si iti scoate radacina ori cu clestele sau in cel mai rau caz cu dalta

| valentingb a răspuns:

Daca mergi la acelasi doctor, probabil ca va durea la fel de putin. Pozitia nu conteaza daca doctorul are grija. Sa speram ca radacina nu se tine tare pe pozitii, si nu vor fi probleme. Conteaza cat de bine mai este prinsa, dar anestezia te amorteste oricum.

| FastAndFurious a răspuns:

Bai tu esti greu de cap cred. Pui aceeasi intrebare crezand ce? Ca or sa-ti spuna unii sa nu te duci s-o scoti pentru ca lesini de durere? Toti iti zic acelasi lucru: nu te doare, te anesteziasa. Dar mai intreaba si maine ca si la intrebarile alea cu Suedia pe care le-ai pus de tzspe ori.